Jump to content

Recommended Posts

Hi @Williams Rosian,

Sorry, I'm not a Google Analytics user, so I don't know for sure, but it seems strange that GA would not show referrals just because there are some parameters in the URL. 

Looking back at your URL, I can see it's an https:// request. 

You know that there are restrictions on passing referral information from an https:// site (like your Revive Adserver URL) when going to an http:// site? Is your banner click going to an https:// version or your site, or http:// ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/4/2018 at 8:52 PM, andrewatfornax said:

Hi @Williams Rosian,

Sorry, I'm not a Google Analytics user, so I don't know for sure, but it seems strange that GA would not show referrals just because there are some parameters in the URL. 

Looking back at your URL, I can see it's an https:// request. 

You know that there are restrictions on passing referral information from an https:// site (like your Revive Adserver URL) when going to an http:// site? Is your banner click going to an https:// version or your site, or http:// ?

We're experiencing a similar issue, with our sites (HTTPS) not showing up on our clients' website analytics (HTTP sites using Google Analytics).

There seems to be some good explanations about adding a meta tag to our website head to send referral data from HTTPS to HTTP sites (https://moz.com/blog/meta-referrer-tag).

Has anyone else experienced this with Revive and Google Analytics, and found any fixes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×