Jump to content
Daf57

Cron Error - Newly Upgraded From Openx 2.8

Recommended Posts

Hello!

 

Just upgraded from Open X 2.8 to 3.04 - server info below:

You are currently using Revive Adserver v3.0.4 running on Apache, PHP 5.2.17 and MySQL 5.1.73-cll.

 

Everything went great  - one little problem with a cron - and I assume this is the maintenance cron I have set up but not sure. I'm getting this message from the server when the cron runs:

 

Revive Adserver was called via the command line, but had no host as a parameter.

 

I also have automatic maintenance set up (Automatic maintenance is running correctly.)

 

Here is what my cron line looks like:

/usr/local/bin/php -f /home/ktbb/public_html/455/scripts/maintenance/maintenance.php

 

When I try to run it from the browser address bar I get a 403 error.

 

Any idea where to start troubleshooting? I can't tell if maintenance is running correctly or not. I will be happy to supply more info - please let me know what you need.

 

Thank you!

Daf

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is what my cron line looks like:

/usr/local/bin/php -f /home/ktbb/public_html/455/scripts/maintenance/maintenance.php

 

If you want to set up scheduled maintenance, you need to pass in the correct domain name as a parameter to the script.

 

Please see the documentation: http://documentation.revive-adserver.com/display/DOCS/Running+Maintenance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...