Jump to content
JimAtkinson

Ad Preview Not Showing In "banner Properties Tab"

Recommended Posts

I have 3rd party banner code from Lijitmedia. When I try to preview their 728x90 in the "banner properties" window, i only get an ad once in a blue moon. When I move to "delivery options", "linked zones" or "advanced", I see an ad preview every time.

 

 

I've tried both "file cached" and "memcached" memory to see if that made a difference and it didn't.

 

Why would these different tabs show different results?

 

I've never encountered this before and I go all the way back to using php adsnew.

I've gone to the administrator acct and manually run all the maintenance options.

Ideas? I'm stumped.

 

Has anyone else seen this behaviour?

 

Jim Atkinson

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Jim Atkinson ,

 

What type of third-party invocation code you have used?

 

You can use Cron Job manager to run maintenance task instead of manual run .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...