Jump to content
Sign in to follow this  
stapel_eliz

No Impression Logging, Invocation Code Broken

Recommended Posts

I'd thought my upgrade from OpenX to Revive had gone through successfully, but I see how that it hadn't. While ads are being served, no impressions are being logged (though the cron-job for maintenance is running hourly).

 

The error log in the "var" folder contains loads of errors, all of the type "Failed to find package definition file" all in reference to the old OpenX "plugins" directory. When I set logging to include line numbers, the following sorts of lines were referenced for each "plugins" problem file:

on line 72 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"
on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php"
on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php"
on line 82 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"
on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php"
on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php"
on line 96 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/ComponentGroupManager.php"
on line 109 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/ComponentGroupManager.php"
on line 900 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 998 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 983 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 54 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance/Statistics/Task/SummariseIntermediate.php"
on line 174 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance/Statistics.php"
on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"
on line 105 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"

...where "account_name" is the hosting-provider's name for the directory holding my domain, and "adserver_folder" is the directory containing the Revive installation. Yes, the same line may be referenced more than once for a given error.

 

I have tried switching back to my old installation folder (containing the OpenX installation) by renaming the folders. The ads still serve, but logging isn't working on the old installation now, either.

 

Update: After running the cron-job a few more times (??), the logging has resumed on the old OpenX installation. But I'd still like to upgrade, so this is only a stop-gap.

 

Also, when I tried to check the invocation code under the new Revive installation, the software returned error coding:

MESSAGE: ksort() expects parameter 1 to be array, null given
TYPE: Warning
FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php
LINE: 290
DEBUG INFO:
285 'name' => $invocationTag->getName()
286 );
287 }
288 }
289
290 ksort($aOrderedComponents); 
291 foreach ($aOrderedComponents as $order => $aComponent) {
292 $allowed[$aComponent['pluginKey']] = $aComponent['isAllowed'];
293 }
294
295 if (!isset($this->codetype) || $allowed[$this->codetype] == false) {

MESSAGE: Invalid argument supplied for foreach()
TYPE: Warning
FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php
LINE: 291
DEBUG INFO:
286 );
287 }
288 }
289
290 ksort($aOrderedComponents);
291 foreach ($aOrderedComponents as $order => $aComponent) { 
292 $allowed[$aComponent['pluginKey']] = $aComponent['isAllowed'];
293 }
294
295 if (!isset($this->codetype) || $allowed[$this->codetype] == false) {
296 foreach ($allowed as $codetype => $isAllowed) {

MESSAGE: Invalid argument supplied for foreach()
TYPE: Warning
FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php
LINE: 315
DEBUG INFO:
310
311 $buffer .= "";
312 $buffer .= "codetype == $pluginKey ? ' selected' : '').">".$invocationTagName."

(The coding above has been anonymised in the manner explained earlier.) The old (OpenX) installation still displays the invocation coding correctly.

 

Advice?

 

Thank you.

 

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had thought that the plugins were no longer necessary?

 

I have located the XML files in the detritus of a very old install, and have uploaded them to the server. I've renamed the folders again to activate the Revive installation, and have set the cron job to run maintenance in the next few minutes....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maintenance has now run twice, with no impressions having been logged. (I visited some pages on my site, so I know that there were at least a few impressions.) The error log contained the following:

Dec 31 06:28:27 -0500 OX-52c2aa5b477b4 [    error]  Failed to find package definition file
 
/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/plugins/etc/openXBannerTypes.xml

on line 72 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"
on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php"
on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php"

on line 82 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php"
on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php"
on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php"

As mentioned previously, I've renamed the directories, so the old OpenX installation is now "adserver_folder_old", and the new Revive installation, which was "adserver_folder_new" is now just "adserver_folder". I  have no idea why the new installation is looking for a file under the old directory name. I'll poke around and see what I can find on those various lines....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The previous error message may have been an issue of the renaming: maybe I caught the files at a bad time. Maintenance just ran again, and there are no new lines in the error.log file. But there are also no stats being logged.

 

Ideas?

 

Thank you.

 

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi Eliz ,

 

your current installation directory is adserver_folder_new ,

 

So verify your adserver_folder_new/var/your_domainname.conf.php settings

[webpath]
admin="adserver_folder_new/www/admin"
delivery="adserver_folder_new/www/delivery"
deliverySSL="adserver_folder_new/www/delivery"
images="adserver_folder_new/www/images"
imagesSSL="adserver_folder_new/www/images"

Share this post


Link to post
Share on other sites

your current installation directory is adserver_folder_new

No; I renamed the Revive "adserver_folder_new" directory to "adserver_folder" (renaming the old OpenX "adserver_folder" to "adserver_folder_old").

 

New info: When I try to view some of the banners (within the Revive dashboard), I get a blank space followed by a yellow-boxed error message: 

This banner is read-only because an extension has been disabled. Contact your Administrator for more information.
What "extension" could be meant here?

 

Note: The problemmatic ads are being served from remote sources, such as Google's AdSense. Banners stored locally display fine in the dashboard.

 

So verify your adserver_folder_new/var/your_domainname.conf.php settings

Which settings should be "verified"? How? (There is no reference to "adserver_folder_new" in the configuration file, which is as it should be: the active folder is always "adserver_folder", without the "_new" or "_old" extension.)

Thank you.

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have verified that my server is returning no errors of the "500 Server Error" type. But--

I just went into the dashboard as "Administrator", clicked the "Configuration" tab, selected the "Maintenance" button from the left-hand side-bar, and chose "Plugins" in the "Choose selection" drop-down menu. Upon clicking "Plugin Report", all the plugins report as "enabled" but with "Errors", as follows:

 

oxHtml: is configured as installed but not found to exist
oxText: is configured as installed but not found to exist
Client: is configured as installed but not found to exist
Geo: is configured as installed but not found to exist
Site: is configured as installed but not found to exist
Time: is configured as installed but not found to exist
ox3rdPartyServers: is configured as installed but not found to exist
oxReportsStandard: is configured as installed but not found to exist
oxReportsAdmin: is configured as installed but not found to exist
oxCacheFile: is configured as installed but not found to exist
oxMemcached: is configured as installed but not found to exist
oxMaxMindGeoIP: is configured as installed but not found to exist
oxInvocationTags: is configured as installed but not found to exist
oxDeliveryDataPrepare: is configured as installed but not found to exist
oxLogClick: is configured as installed but not found to exist
oxLogConversion: is configured as installed but not found to exist
oxLogImpression: is configured as installed but not found to exist
oxLogRequest: is configured as installed but not found to exist
oxMarket: is configured as installed but not found to exist
oxMarketMaintenance: is configured as installed but not found to exist
oxMarketDelivery: is configured as installed but not found to exist
openXWorkflow: is configured as installed but not found to exist
vastInlineBannerTypeHtml: is configured as installed but not found to exist
vastOverlayBannerTypeHtml: is configured as installed but not found to exist
oxLogVast: is configured as installed but not found to exist
vastServeVideoPlayer: is configured as installed but not found to exist
videoReport: is configured as installed but not found to exist 
So clearly I've done something wrong, but I have no idea what.

Suggestions?

Thank you.

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
What "extension" could be meant here?

 

Login as Administrator Account ,

 

adserver_folder/www/admin/plugin-index.php?action=info&package=openXBannerTypes

 

check status is Enabled or not ?

 

 

 

 

So clearly I've done something wrong, but I have no idea what.

 

 

Try to reinstall your plugins 

 

You can find plugins zip https://github.com/revive-adserver/revive-adserver/tree/master/plugins_repo/release

 

 

Note :

 

Openx Market plug-in service  stoped by openx company

Share this post


Link to post
Share on other sites

After getting various errors, I downloaded everything from the old (OpenX) "plugins/etc/" folder to my local machine, and then uploaded to the new (Revive) "plugins/etc/" folder. Now every page in the dashboard displays errors across the top of the page (and in various other spots) that look like this:

 

MAX_Dal_Delivery_Include(); function 
Plugin_deliveryLog_oxLogConversion_logConversion_Delivery_logConversion($trackerId, $serverRawIp, 
$aConversion, $okToLog = true) 
{ if (!$okToLog) { return false; } 
OA_Dal_Delivery_connect('rawDatabase'); 
$table = $GLOBALS['_MAX']['CONF']['table']['prefix'] . 'data_bkt_a'; 
if (empty($GLOBALS['_MAX']['NOW'])) { $GLOBALS['_MAX']['NOW'] = time(); } 
$time = $GLOBALS['_MAX']['NOW']; 
$aValues = array( 'server_ip' => $serverRawIp, 'tracker_id' => $trackerId, 'date_time' 
  => gmdate('Y-m-d H:i:s', $time), 'action_date_time'
  => gmdate('Y-m-d H:i:s', $aConversion['dt']), 'creative_id' => $aConversion['cid'], 'zone_id'
  => $aConversion['zid'], 'ip_address' => $_SERVER['REMOTE_ADDR'], 'action'
  => $aConversion['action_type'], 'window' => $aConversion['window'], 'status'
  => $aConversion['status'] ); 
$aFields = array_map('OX_escapeIdentifier', array_keys($aValues)); 
$aValues = array_map('OX_escapeString', $aValues); 
$query = " INSERT INTO {$table} (" . implode(', ', $aFields) . ") VALUES ('" . implode("', '", $aValues) . "') "; 
$result = OA_Dal_Delivery_query($query, 'rawDatabase'); 
if (!$result) { return false; } $aResult = array( 'server_conv_id'
  => OA_Dal_Delivery_insertId('rawDatabase', 
$table, 'server_conv_id'), 'server_raw_ip' => $serverRawIp ); return $aResult; } ?> 

MAX_Dal_Delivery_Include(); function 
Plugin_deliveryLog_oxLogConversion_logConversionVariable_Delivery_logConversionVariable($aVariables, 
$trackerId, $serverConvId, $serverRawIp, $okToLog=true) { if (!$okToLog) { return false; } 
OA_Dal_Delivery_connect('rawDatabase'); $table = $GLOBALS['_MAX']['CONF']['table']['prefix'] . 
'data_bkt_a_var'; if (empty($GLOBALS['_MAX']['NOW'])) { $GLOBALS['_MAX']['NOW'] = time(); } $time = 
$GLOBALS['_MAX']['NOW']; $aRows = array(); foreach ($aVariables as $aVariable) { $aRows[] = "( 
'{$serverConvId}', '{$serverRawIp}', '{$aVariable['variable_id']}', 
'".OX_escapeString($aVariable['value'])."', '".gmdate('Y-m-d H:i:s', $time)."' )"; } if (empty($aRows)) { 
return; } $query = " INSERT INTO {$table} ( server_conv_id, server_ip, tracker_variable_id, value, date_time 
) VALUES " . implode(',', $aRows); return OA_Dal_Delivery_query($query, 'rawDatabase'); } ?> function 
Plugin_deliveryLog_OxLogImpression_LogImpression_Delivery_logImpression($adId = 0, $zoneId = 0, $okToLog = 
true) { if (!$okToLog) { return false; } $aData = $GLOBALS['_MAX']['deliveryData']; $aQuery = array( 
'interval_start' => $aData['interval_start'], 'creative_id' => $aData['creative_id'], 'zone_id' => 
$aData['zone_id'] ); return OX_bucket_updateTable('data_bkt_m', $aQuery); } function 
Plugin_deliveryLog_oxLogRequest_logRequest_Delivery_logRequest($adId = 0, $zoneId = 0, $aAd = array(), 
$okToLog = true) { if (!$okToLog) { return false; } $aData = $GLOBALS['_MAX']['deliveryData']; $aQuery = 
array( 'interval_start' => $aData['interval_start'], 'creative_id' => $aData['creative_id'], 'zone_id' => 
$aData['zone_id'] ); return OX_bucket_updateTable('data_bkt_r', $aQuery); } ?> 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Login as Administrator Account ,

 

adserver_folder/www/admin/plugin-index.php?action=info&package=openXBannerTypes

 

check status is Enabled or not ?

All the plugins show as "enabled". However, in the Revive dashboard, there are no "details" for this plugin (at the specified URL); there were "details" in the OpenX dashboard:

oxHtml 	1.0.1 	Monique Szpak 	bannerTypeHtml		
oxText 	1.0.1 	Monique Szpak   bannerTypeText
 

Note: Openx Market plug-in service  stoped by openx company

I know. This is why I'm not understanding why something that isn't included and that I don't use must be installed, correctly or otherwise. Oh, well.

I will try this now...

Share this post


Link to post
Share on other sites

what about your old openx version ?

To answer your question (which crossed with my previous post, I think): Yes, the old install works just fine. I renamed the folders again, so ads are serving from the old database and the old installation.

Also, I did an "export" of the plugins from the old installation, unzipped on my local machine, and uploaded. Most of the plugs now report being okay; the only errors are these:

 

openXDeliveryLog 	1.0.10 	enabled 	Errors
openXMarket 	1.9.1-RC5 	disabled 	Errors
openXVideoAds 	1.8.7 	enabled 	Errors

oxDeliveryDataPrepare: Task failed _verifyDataObjects
oxMarket: Task failed _verifyDataObjects
vastInlineBannerTypeHtml: Task failed _verifyDataObjects 
After running "plugin report", the debug.log file reads as:

 

Dec 31 10:33:20 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[  warning]  Cannot modify header information - headers already sent by 
  (output started at /home/account_name/public_html/adserver_folder_new/var/cache
    /www.example.com_mergedDeliveryFunctions.php:216)
  on line 109 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/max/ErrorHandler.php"
  on line 298 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OA/Admin/UI.php"
  on line 153 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/lib-gui.inc.php"
  on line 27 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 10:33:20 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[    error]  OX_Plugin_ComponentGroupManager
  ->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
  on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
  on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
    /ExtensionCommon.php"
  on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 10:33:20 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[    error]  OX_Plugin_ComponentGroupManager
  ->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
  on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
  on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
    /ExtensionCommon.php"
  on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 10:33:21 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[    error]  OX_Plugin_ComponentGroupManager
   ->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
  on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
    /ComponentGroupManager.php"
  on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
  on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
    /ExtensionCommon.php"
  on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 10:33:21 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[  warning]  OA_Admin_UI->showFooter: 
  Cannot modify header information - headers already sent by 
    (output started at /home/account_name/public_html/adserver_folder_new/var/cache
      /www.example.com_mergedDeliveryFunctions.php:216)
  on line 109 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/max/ErrorHandler.php"
  on line 678 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OA/Admin/UI.php"
  on line 164 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/lib-gui.inc.php"
  on line 142 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 10:33:21 -0500 OX-52c2e3c06975d 
[  warning]  OA_Admin_UI->showFooter: 
  Cannot modify header information - headers already sent by 
    (output started at /home/account_name/public_html/adserver_folder_new/var/cache
      /www.example.com_mergedDeliveryFunctions.php:216)
  on line 109 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/max/ErrorHandler.php"
  on line 678 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OA/Admin/UI.php"
  on line 164 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/lib-gui.inc.php"
  on line 142 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"
I've anonymised the domain as "example.com". The above reflects the fact that I'm trying to fix the Revive installation (renamed to "_new") while leaving the OpenX installation actively serving the ads for the time being.

 

Have  you followed necessary instructions http://www.revive-adserver.com/support/

I think I'd followed instructions for the upgrade okay, in that the dashboard showed no apparent errors, the server was happy, and ads were displaying. It's just that the stats aren't updating, and apparently something is wrong with the old plugins I've never used.

Which instructions, specifically, are you referencing from the page at the link?

Thank you.

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I copied and uploaded the old (OpenX) version of "www.example.com_mergedDeliveryFunctions.php". The error messages across the top of every page in the dashboard are now gone, but I'm still having problems with the plugins. The debug.log file now reads as follows:

Dec 31 15:18:35 -0500 OX-52c3269b706d4 
  [    error]
    OX_Plugin_ComponentGroupManager->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
 
on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
  /ExtensionCommon.php"
on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 15:18:35 -0500 OX-52c3269b706d4 
  [    error]
    OX_Plugin_ComponentGroupManager->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
  /ExtensionCommon.php"
on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"

Dec 31 15:18:36 -0500 OX-52c3269b706d4 
  [    error]
    OX_Plugin_ComponentGroupManager->diagnoseComponentGroup: Task failed _verifyDataObjects
on line 111 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 124 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1556 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 243 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin
  /ComponentGroupManager.php"
on line 1099 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Plugin/PluginManager.php"
on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/lib/OX/Extension
  /ExtensionCommon.php"
on line 50 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder_new/www/admin/maintenance-plugins.php"
The lines of code, in order as above, are:

 

ComponentGroupManager line 111 (109-112):
    function _logMessage($msg, $err=PEAR_LOG_INFO)
    {
        OA::debug($msg, $err);
    }

ComponentGroupManager line 124 (120-126):
    function _logError($msg)
    {
        if (!empty($msg)) {
            $this->aErrors[] = $msg;
            $this->_logMessage($msg, PEAR_LOG_ERR);
        }
    }

ComponentGroupManager line 1556 (1554-1556):
            if (!$result)
            {
                $this->_logError('Task failed '.$aTask['method']);

ComponentGroupManager line 243 (239-243):
    public function diagnoseComponentGroup(&$aGroup)
    {
        $aTaskList = $this->getDiagnosticTasks($aGroup);

        return $this->_runTasks($aGroup['name'], $aTaskList, array(), true);

PluginManager line 1099:
                    $this->diagnoseComponentGroup($aPlugin);

ExtensionCommon line 140 (130-140): 
        foreach ($aPlugins AS $name => $enabled)
        {
            $aPlugin = $oPluginManager->getPackageDiagnostics($name, true);

maintenance-plugins line 50 (48-50): 
            require_once(LIB_PATH.'/Extension/ExtensionCommon.php');
            $oExtensionManager = new OX_Extension_Common();
            $aPlugins = $oExtensionManager->getPluginsDiagnostics();
Clearly, the problem is something to do with plugins, but I'm danged if I can figure out what else needs to be replaced. I'll stare at this for a while longer...

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I re-re-re-copied yet-more OpenX (known-good) files into the Revive installation, and finally I'm not getting errors in the Revive dashboard or the debug.log file. I've renamed the directories again.

But I accidentally renamed wrong, so my old installation is gone. Crap.

Eliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi stapel_eliz ,

 

Please don't copy/move file , use file of exact version file  .(please read the change logs of current version)

 

some php bugs are fixed in revive from openx.

 

You needs to check the PHP version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...