Jump to content
Sign in to follow this  
gniver

Campaign ending email notifications failed by Google

Recommended Posts

I've looked all over and can't find a solution or how to approach this.

We have 5 Revive installations since 2013. Our installations are up to date. Sometime around May this year, email notifications to advertisers and admins (campaign ending) stopped being received. Our server is set up the same as our others and we can successfully send mail via the command  line. We can also send mail using php. It seems to be an issue with revive itself sending mail. We'd like to debug that, but we're  not very familiar with the code and what needs to be fixed.

In looking at the logs, it appears that Gmail may have changed something in their security settings and that the emails are now failing to send (by Google). Something to do with the email sender configuration - which hasn't changed on our side over the years.

Have you heard this before? Any suggestions? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...