Jump to content

Wrong banner URL over SSL


rachelangelo

Recommended Posts

Hi,

I'm having an issue when ussing  https over my adserver that is installed inside a subfolder called www.mydomain.com/adserver.

When I access via http I get no error, and when clicking the banners they go to the right URL.

Ex:

http://mysite.com/adserver/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=23__zoneid=0__log=no__cb=25c04981ae__oadest=http%3A%2F%2Fwww.mysite.com%2Fatheurl%2F

But, when I access via https the root folder of adserver dissapears resulting a wrong URL and a 404 error:

http://mysite.com/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=23__zoneid=0__log=no__cb=25c04981ae__oadest=http%3A%2F%2Fwww.mysite.com%2Fatheurl%2F

Banners are displayed in both cases, but the second one simply doesn't work when clicking, as it is causing a wrong URL.

I understand this is something related to the configuration, but I don't know where do I have to solve it. Any help will be appreciated.

Thanks,

R

Edited by rachelangelo
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...