Jump to content
Hugh Brown

General installation failure for plugins

Recommended Posts

I am getting this error when trying to install plugins on revive adserver 4.0.2 - upgraded from 3.x

Error extracting plugin definition file: path_creation_fail : plugins/etc/{pluginname}.xml

specifically:

Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [     info]  starting _checkPackageContents HTML5Ads.xml
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [     info]  expecting definition HTML5Ads.xml
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [     info]  detected group definition file /plugins/etc/html5ads/html5ads.xml
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [     info]  detected plugin definition file /plugins/etc/HTML5Ads.xml
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [    error]  Error extracting plugin definition file: path_creation_fail : plugins/etc/HTML5Ads.xml
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [    error]  The uploaded file did not pass security check
Jul 31 11:58:20 +0000 OX-plugins-597f1b5c6e859 [    error]  The uploaded file HTML5Ads.zip was not unpacked
 

and with a standard free plugin:

Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [     info]  starting _checkPackageContents apStatsGraphs.xml
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [     info]  expecting definition apStatsGraphs.xml
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [     info]  detected plugin definition file /plugins/etc/apStatsGraphs.xml
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [     info]  detected group definition file /plugins/etc/apStatsGraphsUI/apStatsGraphsUI.xml
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [    error]  Error extracting plugin definition file: path_creation_fail : plugins/etc/apStatsGraphs.xml
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [    error]  The uploaded file did not pass security check
Jul 28 20:20:10 +0000 OX-plugins-597b9c7a7c29d [    error]  The uploaded file apStatsGraphs.zip was not unpacked
 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks.  I had read this post but it did not seem to address the problem.  The vendor was able to install the plugin manually so that problem is solved.

Current issue is potentially clicks not being recorded but impressions are.   Any direction on debugging this?   The site was ported over from another host and seems to be running ok except the client thinks the clicks are not being recorded.  Any easy way to debug/test for this (except the obvious clicking on the advert and waiting for the stat to appear)?

supplemental :  having installed a plugin that can accept HTML5 ads, the complaint is that the ads are appearing at the wrong size or slightly wrong position on the website.  Please sanity check this one and tell me this is an issue at the webserver not with the HTML5 banner.

Many thanks - just getting into this application - I am sure there is more to discover.

regards

Hugh

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Hugh Brown,

If it's not recording clicks, capture the click URL of a banner, and take a look at what's happening with web developer tools. Any errors delivering the URL?

Check PHP logs, etc.

 

Re: the HTML5 plugin, I assume that's the 3rd party one, so please talk to the vendor about that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×