Jump to content
warmbells

haveing problems displaying TradeDoubler banners on revive 4.0.2?

Recommended Posts

Hi,
Wondering if anyone else has got problems displaying TradeDoubler banners on revive 4.0.2? All the other affiliate companies I am with display display the banners properly, I even made a copy of a campaign and added the TradeDoubler code after the original code with a couple of inserted breaks. I either get the main banner followed by an empty square or just the main banner. I have tried all three of the versions of the banner codes provided by TradeDoubler but with no luck.

Any help much appreciated,
Gerald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thanks for the reply. It does show on a blank html page but not through the ad server. The code is javascript, a javascript banner from Webgains shows and if I add the TradeDoubler script  after a </BR> only one banner shows the Webgains one.

 

Gerald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @warmbells,

Okay - can you please create two plain HTML pages, one with the exact same contents of the HTML banner, directly in the page, and one with a new remnant campaign, with just one HTML banner, containing the exact same thing as is on the plain HTML page, linked to a new, otherwise empty zone, and then the invocation tag for that zone on another plain HTML page - and then PM me the link to the two HTML pages?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...