Jump to content
Jim Meskunas

New ads not functioning after move permission error

Recommended Posts

I cannot get new ads to work after moving to a new hosting dedicated server. All ads already running and stats are working fine.

The only thing that has changed is the IP address of the server. The database name, file permissions etc are identical. 

Debug log is clear and attached. 

We are getting the :  Error: File permission errors detected.
These may impact the accurate delivery of your ads,
See the debug.log file for the list of unwritable files

 

All permissions are set to 777 except the config file which is at 644.

 

Any suggestions where to look next? 

Thank you,

Jim Meskunas

 

UPDATE ON THIS: The problem seems to be that the images are not uploading and being added. How can I troubleshoot this?

I triple checked file permissions.

 

SOLUTION: The "webDir=" value was no longer valid under [store] in the config file. I am so stupid some times!

 

DebugLog.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just for future reference, just tackled this issue too after some searching. Image uploads not working, file permission error message when logging in and debug.log working, but not showing errors.

Check the "webDir" value in your configuration file under "YourOpenX/var/yourdomainame.conf.php" file.

Typical for an upgrade to forget to update the webDir value in the config file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...