Jump to content
Lubrick

Problems with banner display

Recommended Posts

Hello,

I noticed a problem with AdServer and could use your help. On some mobile devices, on Android and iOS apps AdServer does not display banners due to an unknown error. However, this problem is not persistent and it manifests randomly.


A way to reproduce the issue would be to click on a link to some banner in Chrome or Firefox mobile browser incognito windows (also noticed on desktop incognito browsers)

Banner link has this format:
http://www.example.com/mobile_banner_43.html

On first click banner is not loaded, but it loads after a refresh.


While testing I put these variable values in javascript console "OA_output['320x50']" and on first call it returned no value, but after refreshing the page I got a response.

Here are responses for first and second call by the adserver, that returned different responses.

 

FIRST CALL:
 

var OA_output = new Array(); 
OA_output['320x50'] = '';
OA_output['320x50'] += "<"+"div id=\'beacon_5ac77bf265\' style=\'position: absolute; left: 0px; top: 0px; visibility: hidden;\'><"+"img src=\'http://ads.example.com/www/delivery/lg.php?bannerid=0&amp;campaignid=0&amp;zoneid=43&amp;source=Main&amp;loc=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fmobile_banner_43.html&amp;cb=5ac77bf265\' width=\'0\' height=\'0\' alt=\'\' style=\'width: 0px; height: 0px;\' /><"+"/div>\n";

 

SECOND CALL:
 

var OA_output = new Array(); 
OA_output['320x50'] = '';
OA_output['320x50'] += "<"+"a href=\'http://ads.example.com/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=6334__zoneid=43__source=Main__cb=1f321f9d78__oadest=http%3A%2F%2Fsubdomain.example.com%2Fwebsite-section%2Farticle-url-and-id\' target=\'_blank\'><"+"img src=\'http://ads.example.com/www/images/7da719d964bb4d6311c9dada6cb6f229.jpg\' width=\'320\' height=\'50\' alt=\'\' title=\'\' border=\'0\' /><"+"/a><"+"div id=\'beacon_1f321f9d78\' style=\'position: absolute; left: 0px; top: 0px; visibility: hidden;\'><"+"img src=\'http://ads.example.com/www/delivery/lg.php?bannerid=6334&amp;campaignid=3618&amp;zoneid=43&amp;source=Main&amp;OAZBLOCK=3600&amp;OAZCAP=99999&amp;OASZCAP=99999&amp;loc=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fmobile_banner_43.html&amp;cb=1f321f9d78\' width=\'0\' height=\'0\' alt=\'\' style=\'width: 0px; height: 0px;\' /><"+"/div>\n";


Could you please help me understand why is this happening, I am out of ideas. Thank you very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...