Jump to content
Sebastian

Problem With Cpu Usage

Recommended Posts

Hello,

We have installed Revive AdServer on CentOS with cPanel and we have high load averages 176.2 147.7 142.3

In the old server of our Revive AdServer we doesn't have this problem, but we use it Debian with Apache 2.4

Do you know why we have this problem in CentOS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or it could be that the hardware is not the same, or PHP opscode caching is present on one but not the other - unfortunately, there are a very large number of variables when it comes to asking "why is the performance different between two different installations". Fundamentally, there is very little different between late OpenX Source releases and current 3.0.x Revive Adserver releases - it's all been rebranding and fixing a lot of bugs; certainly nothing has changed to fundamentally change the performance of the application, so I would look hard at your systems setup -- which is unfortunately well beyond the scope of support we're able to help out with here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...