Jump to content

Recommended Posts

 I have been trying to learn how openx and now revive ad-server plugin works so that i can develope a plugin for revive ad server.

I have developed a new plugin for Openx or revive but i am having some issues with revive plugin.

The plugin installs and creates new tables just fine. However, when an admin is logged in, and then the admin clicks on a link to this address

revive/www/admin/plugins/mynewplugin/mynewplugin-index.php

The result is a white page. If i move the mynewplugin-index.php  contents to the this address revive/www/admin/plugins/mynewplugin-index.php, the page loads just fine.

 

So, my main question is:

 

Is it possible for anyone to help me with a simple code that can load the left vertical revive menu bar  and the middle HTML framework   page with the word HELLO WORLD code in the revive/www/admin/plugins/mynewplugin/mynewplugin-index.php page or file.


For example this is the revive/www/admin/agency-index.php

<?php

/*
+---------------------------------------------------------------------------+
| Revive Adserver                                                           |
| http://www.revive-adserver.com                                            |
|                                                                           |
| Copyright: See the COPYRIGHT.txt file.                                    |
| License: GPLv2 or later, see the LICENSE.txt file.                        |
+---------------------------------------------------------------------------+
*/

// Require the initialisation file
require_once '../../init.php';

// Required files
require_once MAX_PATH . '/www/admin/lib-maintenance-priority.inc.php';
require_once MAX_PATH . '/lib/OA/Dal.php';
require_once MAX_PATH . '/www/admin/config.php';
require_once MAX_PATH . '/www/admin/lib-statistics.inc.php';

// Register input variables
phpAds_registerGlobal('expand', 'collapse', 'hideinactive', 'listorder',
                      'orderdirection');

// Security check
OA_Permission::enforceAccount(OA_ACCOUNT_ADMIN);

/*-------------------------------------------------------*/
/* HTML framework                                        */
/*-------------------------------------------------------*/



?>



When i place my  revive/www/admin/plugins/mynewplugin/mynewplugin-index.php code in the in the revive/www/admin/agency-index.php after the HTML framework section, the page load my plugin contents just fine but, when i move the   mynewplugin-index.php  code back to my Revive/www/admin/plugins/mynewplugin/mynewplugin-index.php file, i get an error and  white page with this message

99.106.233.38Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0500/revive/www/admin/plugins/mynewplugin/mynewplugin-index.php


That is why i have decided to ask for your help here.

Thanks.

Tom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am a php Developer and also used to active community where I am able to help others and also get helped from time to time.  For t those who might be having the same issue like mine you can try this method and hope it helps

 

I found out on my own that I can use the revive-adserver plugin_repo "OpenxDeveloperToolBox" to design my plugin.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...