Jump to content

Recommended Posts

Currently i own a hosting account at Hostgator, I have installed Revive Open Source Ad Server. 

Every thing is running very well but there seem to be a problem in getting the Invocation Code. 

I dont know why? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

icon-generatecode.gif Bannercode  invocation code   Direct Selection:  invocation code   Websiteinvocation code

I not 100% sure why we have 3  invocation codes:  Is the banner one used just as a back-up code?   I presume the only one to be used in the website is the "website code"   This may sound a stupid question but all looks ok on my Revive dashboard, but I can't get the Banner to show on any of my sites. Can anybody help?  

?My Banners are linked I have 100% probability.  

 

Both these are free downloaded websites I have made personalised alterations:  

http://isaan-expatsforum.services-thai.com/           http://www.property.services-thai.com/    

 

This just an simple Html ( index ) page>   http://services-thai.com 

 

I can't get the Banner to show on any of them.

 

thanks to anyone who can help

Denis

Share this post


Link to post
Share on other sites

icon-generatecode.gif Bannercode  invocation code   Direct Selection:  invocation code   Websiteinvocation code

I not 100% sure why we have 3  invocation codes:  Is the banner one used just as a back-up code?   I presume the only one to be used in the website is the "website code"   This may sound a stupid question but all looks ok on my Revive dashboard, but I can't get the Banner to show on any of my sites. Can anybody help?  

?My Banners are linked I have 100% probability.  

 

Both these are free downloaded websites I have made personalised alterations:  

http://isaan-expatsforum.services-thai.com/           http://www.property.services-thai.com/    

 

This just an simple Html ( index ) page>   http://services-thai.com 

 

I can't get the Banner to show on any of them.

 

thanks to anyone who can help

Denis

This has now been resolved I went through the stages on this  http://www.openxtips.com/2009/06/tip-14-troubleshooting-banner-delivery/   and it was my ad blocker when i disabled it the banners showed straight away. ;-(  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...