Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'zones link banners'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 1 result

  1. Having issue with 404 error that just cannot figure out. Different searches here on forum produced no result, so... When I am in area at URL: https://xxxx.info/x/www/admin/zone-edit.php?affiliateid=1&zoneid=1 and click on "Linked Banners" tab, end up with 404 error with URL: https://xxxx.info/x/www/admin/zone-include.php?affiliateid=1&zoneid=1 Have not noticed any other errors in any other areas, just this one. Any ideas what could be causing this? My setup is: Revive Adserver v3.2.2 running on Apache 2.4.16, PHP 5.5.30 and MySQL 5.5.47-cll. New install about 24 hours ago (used softaculous on cPanel), only one test client. Standard plugins, no new ones installed. I have been able to setup a test text banner and add it to remote site, all good. Stats area also report this morning. Many thanks in advance for input. Susan
×
×
  • Create New...