Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stopped'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 1 result

  1. Hello Revive Adserver Community, I am trying to figure out why my community edition of the revive adserver stopped logging the statistics for the banners. Here is what I have found out thus far. The Cron job is running without any errors being entered into /var/logs/cron. If I manually run the maintenance.php script, I get an output of #!/usr/bin/php -q (not sure what that means). Looking in the debug log, I found that the script for maintenance is running, but this line was odd: - Updating the data_summary_ad_hourly table for data after 2016-03-20 15:00:00 UTC. Ironically, that's the day the statistics stopped. I did check into the database and found I had to repair data_bkt_m and thus I did that via phpmyadmin. I am at a stumbling block as I can't seem to figure out why it wont' log any statistics. Any help is appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...