Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'migration'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 2 results

  1. I need to change my database server and in doing so throws me the following error: MDB2_Error::setFetchMode() Previously I changed my configuration file by placing the IP address of my new server
  2. I've recently migrated my Revive Adserver 3.0.4 to a Ubuntu 14.04 LAMP with suPHP. I was previously on a Debian 6 LAMP with suPHP. I have noticed that I would sometimes have to add a banner twice for it to upload. After the first attempt, it would stay on the "add new banner" page, I would have to reselect my file and it would work on the second attempt. Also after deleting, navigating to another section and returning to Banners, the deleted banner would appear in my list again. Refreshing the page corrected the issue though. Logging in would also require me to do so twice, the 1st time it would say cookies need to be enabled. Any ideas what could be happening here? I have upgraded to 3.0.5 now as well. If any further information is needed, please let me know. Thanks! Nitido
×
×
  • Create New...