Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'maintenance'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 8 results

  1. Is there a default user with the username "maintenance" and the email address "support @ revive-adserver.com" with the user_id 999? Checking our database for a possible hack we found this user account and don't really know what this is, but I expect this user to be fake. date_created and date_last_login were both NULL.
  2. Hi, I'd like to set up a cron to run the maintenance on my installation, but I'd like to know if the script is running correctly. When I visit my maintenance file (http://..../maintenance/maintenance.php) in my browser, I get the following output: #!/usr/bin/php -q Is that the expected output? If not, any ideas on how I can get the script running correctly? When I check in the administration panel when the last maintenance was run, it doesn't match up with the time I ran the script from my browser. Just a note, I know how to actually get the cron set up and running, I'm just concerned regarding the output. Thanks.
  3. In maintenance banners section I'm keep getting information that my banners cache should be rebuild. When I click rebuild button absolutely nothing happens and the info remains. What to do? My debug.log is empty.
  4. hello, Suddently, when executing maintenance in order to recalculate statistics, Im getting these errors (sometimes one, sometimes the other): 268435456 bytes exausted (trying to allocate 64 bytes) in lib/pear/Date.php on line 130 or 268435456 bytes exausted (trying to allocate 78 bytes) in lib/pear/Date/Calc.php on line 1267 The line number is almost always different. The only thing I made different was activating the ad video ads plugin. I dont know if the error is related with this. What I understand from the error is that revive is trying to allocate more memory than it should. It desnt make any sense to use so much memory, specailly if we consider that I only have about 12 ads in my server! Any ideas on this? thank you
  5. We're running OpenX 2.8.7 and have recently started using "Contract" campaigns. We set the start and end dates, set the number of impressions, then let the Maintenance Priority Engine manage the delivery. All campaigns are set to Priority=5, so there shouldn't be any preferential treatment for one over another. We have many different domains, which we sell in all kinds of different combinations, so we use targeting conditions on the banners to ensure that each campaign delivers to the correct domains only. Some campaigns deliver to only one domain, others to 30+ domains. We expected the MPE to find the correct compensated priorities to deliver everything on schedule. After about 2 months of running contract campaigns, we're noticing that nearly every campaign is delivering well ahead of schedule. Most campaigns are year-long, and we're seeing up to 40% of the impressions served in the first two months. Our worst case campaigns are delivering about 250% or more of what they should be, but almost every campaign is at least 125% of where it should be. At first, I thought the issue may have been an issue with the ad-server warming up and finding the right priority compensations to run correctly. But looking at campaigns delivery per day, the problem doesn't seem to be getting any better over time. In some cases, it's getting worse. At this rate, many of our advertisers will have served the majority their year-long campaigns in just a few months. What could be causing this problem? Where might we look for a solution? Please help.
  6. Hi, Just started looking after these servers and can't find any documentation on configuring the maintenance. Seeing the following warnings: Scheduled maintenance hasn't run in the past hour. This may mean that you have not set it up correctly. Can anyone point me to the documentation or explain how to configure this. any pointers appreciated. Thanks,
  7. Hello! Just upgraded from Open X 2.8 to 3.04 - server info below: You are currently using Revive Adserver v3.0.4 running on Apache, PHP 5.2.17 and MySQL 5.1.73-cll. Everything went great - one little problem with a cron - and I assume this is the maintenance cron I have set up but not sure. I'm getting this message from the server when the cron runs: Revive Adserver was called via the command line, but had no host as a parameter. I also have automatic maintenance set up (Automatic maintenance is running correctly.) Here is what my cron line looks like: /usr/local/bin/php -f /home/ktbb/public_html/455/scripts/maintenance/maintenance.php When I try to run it from the browser address bar I get a 403 error. Any idea where to start troubleshooting? I can't tell if maintenance is running correctly or not. I will be happy to supply more info - please let me know what you need. Thank you! Daf
  8. I wanted to try to reduce the database size a bit before doing the upgrade to Revive Adserver. Our old openX Source database was over 12GB with nearly all the size of it in the table data_summary_ad_zone_assoc. After reading the function _pruneDataSummaryAdZoneAssocInactiveExpired() I found out I had to change some of our old campaigns that had an end date, but also still had a value in target_*. The next maintenance run dropped the table size to 5,2GB already. There are still a lot of entries in this table with expired even back in 2008. Is there more that should get pruned there? In lib/OA/Maintenance/Pruning.php there is a function _pruneDataSummaryAdZoneAssocOldData() which deletes old entries, but why only zone_id=0? What is zone_id=0 and why not the others? Any ideas what else to do to reduce the size? Thank you very much for your ideas.
×