Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'invocation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 7 results

  1. Hi, I am facing the following problem. I have fifteen (15) html files, one for each zone with the following code. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <title>TravelScan.gr Adv</title> <style type="text/css"> html, body { margin: 0px; padding: 0px; } </style> <!-- OpenX Single Page Call Script--> <script type='text/javascript'> <!--// <![CDATA[ var OA_zones = { 'RightAd': 15 } // ]]> --> </script> <!-- Generated by Revive AdServer --> <script type='text/javascript' src='//ads.travelscan.gr/adserver/www/delivery/spcjs.php'></script> </head> <body> <script type='text/javascript'> <!--// <![CDATA[ OA_show('RightAd'); // ]]> --> </script> <script type="text/javascript"> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-58098404-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> </body> </html>Each of this files are loaded from another page inside a parent container div with IFRAME as following <div id="ad15" style="width:300px; height:auto;"> <iframe id="RightAds15" onload="resizeIframe(this, 'ad15')" src="/Banners/RightAds15.html" width="300" height="250" frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no"></iframe> </div>The problem that i am facing is that when the AdServer does not have banner to serve on a specific zone, the parent container div keeps the height and the page scrolls without any content. What i would like to do is to determine if the zone serves a banner and if not to hide the parent container div in order to minimize the height of the page to the real existing content. Is there any way to do that? And to answer your question why am i doing that with the iframe? Because the customer asked that for google analytics purposes.
  2. Hi guys, wondering, if it is possible to get in one XML-RPC call multiple banner results for multiple zones. Currently I am doing this: if (!isset($OA_context)) $OA_context = array(); $oaXmlRpc = new OA_XmlRpc('ads.myserver', '/www/delivery/axmlrpc.php?variable=value', 80, false, 3); $adArray = $oaXmlRpc->view('zone:1', 0, '', '', 0, $OA_context, ''); but it would be nice to do something like this (still it should be just 1 HTTP request): if (!isset($OA_context)) $OA_context = array(); $oaXmlRpc = new OA_XmlRpc('ads.myserver', '/www/delivery/axmlrpc.php?variable=value', 80, false, 3); $zones = array( 'zone:1', 0, '', '', 0, $OA_context, '', 'zone:2', 0, '', '', 0, $OA_context, '' ); $adArray = $oaXmlRpc->view($zones); I want to save HTTP calls, so it would be faster. Anybody?
  3. We are currently experiencing a problem: the drop-down has no invocation tag at all. (Our install is using Revive Adserver v3.1.0 running on nginx 1.4.6, PHP 5.3.3 and MySQL 5.1.73-log.) screenshot: http://prntscr.com/77nu6b This was a fresh install, not an upgrade. We have never used Revive/Openx before. (I realize there is an update available: v3.2, however this will unlikely fix the issue, as it has it's own bug, also to do with the invocation tag. That bug is noted here on GitHub) We have tried re-installing from scratch, to no avail. Any help is greatly appreciated.
  4. Hello, I'm using Revive for a website that was setup using Joomla. I can't seem to find where I should be placing the invocation code within the files as Joomla uses modules/module types. Any help is greatly appreciated. Cheers in advance!
  5. Hi Can anyone give me the invocation code for inline video ads? The one in - documentation/zones - doesn't seem to work. [securityErrorEvent type=securityError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2048] Maybe nobody knows how to do it.... Any help would be greatly appreciated if there is anyone that can make it happen.
  6. Has anyone else had difficulty with JavaScript incocation and jQuery conflicts in CMS applications? I have run into problems with both WP and Joomla. Is there a JavaScript n invocation tag that will play nicely with different (all?) versions of jQuery? Thank you!
  7. I'd thought my upgrade from OpenX to Revive had gone through successfully, but I see how that it hadn't. While ads are being served, no impressions are being logged (though the cron-job for maintenance is running hourly). The error log in the "var" folder contains loads of errors, all of the type "Failed to find package definition file" all in reference to the old OpenX "plugins" directory. When I set logging to include line numbers, the following sorts of lines were referenced for each "plugins" problem file: on line 72 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php" on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php" on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php" on line 82 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php" on line 62 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OA/Maintenance/Auto.php" on line 3222 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/www/delivery/lg.php" on line 96 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/ComponentGroupManager.php" on line 109 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/ComponentGroupManager.php" on line 900 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php" on line 998 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php" on line 983 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Plugin/PluginManager.php" on line 54 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance/Statistics/Task/SummariseIntermediate.php" on line 174 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance/Statistics.php" on line 140 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php" on line 105 of "/home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/OX/Maintenance.php" ...where "account_name" is the hosting-provider's name for the directory holding my domain, and "adserver_folder" is the directory containing the Revive installation. Yes, the same line may be referenced more than once for a given error. I have tried switching back to my old installation folder (containing the OpenX installation) by renaming the folders. The ads still serve, but logging isn't working on the old installation now, either. Update: After running the cron-job a few more times (??), the logging has resumed on the old OpenX installation. But I'd still like to upgrade, so this is only a stop-gap. Also, when I tried to check the invocation code under the new Revive installation, the software returned error coding: MESSAGE: ksort() expects parameter 1 to be array, null given TYPE: Warning FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php LINE: 290 DEBUG INFO: 285 'name' => $invocationTag->getName() 286 ); 287 } 288 } 289 290 ksort($aOrderedComponents); 291 foreach ($aOrderedComponents as $order => $aComponent) { 292 $allowed[$aComponent['pluginKey']] = $aComponent['isAllowed']; 293 } 294 295 if (!isset($this->codetype) || $allowed[$this->codetype] == false) { MESSAGE: Invalid argument supplied for foreach() TYPE: Warning FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php LINE: 291 DEBUG INFO: 286 ); 287 } 288 } 289 290 ksort($aOrderedComponents); 291 foreach ($aOrderedComponents as $order => $aComponent) { 292 $allowed[$aComponent['pluginKey']] = $aComponent['isAllowed']; 293 } 294 295 if (!isset($this->codetype) || $allowed[$this->codetype] == false) { 296 foreach ($allowed as $codetype => $isAllowed) { MESSAGE: Invalid argument supplied for foreach() TYPE: Warning FILE: /home/account_name/public_html/adserver_folder/lib/max/Admin/Invocation.php LINE: 315 DEBUG INFO: 310 311 $buffer .= ""; 312 $buffer .= "codetype == $pluginKey ? ' selected' : '').">".$invocationTagName." (The coding above has been anonymised in the manner explained earlier.) The old (OpenX) installation still displays the invocation coding correctly. Advice? Thank you. Eliz.
×
×
  • Create New...