Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internet explorer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 3 results

  1. I just recently noticed that IE 11 is blocking banner ads when using the Asynchronous Tag. When switching to the regular JS code it works. I have tested on two computers with the same results. It seems that FireFox and Chrome work properly. I have not tested on earlier versions of IE. A temporary work-around for me is to use an IE detection script and load the code as needed as per browser conditions. Any guidance would be appreciated...thanks
  2. We recently upgraded to Revive. Our site is ad intensive (showpig.com) and anyone attempting to load our home page gets a "This Page Cannot Be Displayed" error when using IE 11. Before our upgrade, it worked. I know it is an ads issue because pages without ads can be loaded. All other browsers function. Anyone else with this issue? Any suggestions or fixes I can try.
  3. Using latest revive 3.0.5, and php 5.5.16 - serving banner ads to regular (non-accented) domains works fine in all major browsers, but when serving ads to an IDN - Internationalized Domain Name with an accented character in it the ads are not appearing in IE latest. Any ideas what may be causing this? Thanks, Ed
×
×
  • Create New...