Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'http'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 2 results

  1. Hello, i am trying to setup Revive Adserver on an https-only website. But what code I use I always get the ads full or partly served over http, even if i change the http parts in the code to https. Even if the javascript loads over https the img src shows http. Revive Adserver itself is installed with ssl. How can I force Revive Adserver to serve ads only via https? Which version of the code is best used for https?
  2. Hi, some days ago I have moved my site from http to https protocol. and now Revive Adserver doesn't render the html banners, does it require some configurations? or this is bug? but all other banners rendered normal, flash, images. . . but only html banners doesn't render. also I have tested manually if I ask the url: http://site_name_address/www/delivery/ajs.php?zoneid=17 it always renders me the html banner because it has 30% probability. but this url with https protocol doesn't render the html banner https://site_name_address/www/delivery/ajs.php?zoneid=17 pls, could you help me?
×
×
  • Create New...