Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gogole'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 1 result

  1. Hi: I am using open x 2.8.8. Why? Because upgrade process was not successful last time so I had to stay on Open x. Few days ago, I've got e-mail from google webmaster tools claiming that snippet in header is suspicious. This is suspicious code: <!-- Generated by OpenX 2.8.8 --> <script type='text/javascript' src='http://example.com/advertisers/www/delivery/spcjs.php?id=45'></script> Google stopped sending all traffic to that site and 40 other in network that are using Open x. We did scan and nothing was found. Advertiser links are not going to malware sites. As soon as I've removed that line of code, Google removed warning and resumed sending traffic. But all this sounds like disaster if I can't use open x to serve banners. 40 sites (adult sites) Google doesn't telling me where is malware only that code is suspicious. Is there some advice how to fix this problem and continue to use open x? thanks
×
×
  • Create New...