Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 1 result

  1. Hi, I tried to install revive on my brand new server (wheezy, Apache/2.2.22 (Debian), PHP Version 5.4.4-14+deb7u7) but I always run into the same error: At step 3 an error message says: Your Revive Adserver installation is complete. Please check the highlighted issues. An error occurred when performing installation tasks. Please check the error list and install log at '/var/www/www.cleanenergy-project.de/htdocs/asv/var/install.log' for details. You will still be able to login to your Revive Adserver instance. Detailed list of errors found Installation of plugin 'openXVideoAds' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXDeliveryLog' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXInvocationTags' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXMaxMindGeoIP' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXDeliveryCacheStore' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXReports' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openX3rdPartyServers' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXDeliveryLimitations' failed: Server returned: 0 Installation of plugin 'openXBannerTypes' failed: Server returned: 0 Click "Continue" to login to your Revive Adserver instance. What does "Server returned: 0" mean? What kind of error is this and how can I find out, what the problem is? My logfiles show no errors at all
×
×
  • Create New...