Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 2 results

  1. hi all, at first sorry for my bad english. I've got one problem - if a zone with advertisment is in a div, that has style="display: none;", there is still a hit for impression. even though advertisment is not displayed. how can I solve it? and why do I put advertsiment in div that is not displayed? because I want to show different advertisment in the same place depends on screen resolution.
  2. I'm not sure what to make of this happening. Honestly, I'm not quite sure what to call it either. lol I'll try to explain. We have revive set up on cybatrons.com for our use only. We're not setting up other user accounts. We're trying to show ads on cybatrons.com and the other websites we host on our server. What we're trying to do is bring in monies to help support the free for use services these sites offer. Now for some reason we sometimes get a piece of the Cybatrons site showing where an add should show. I'm including a cut out of one of the sites where this is happening to show you what I mean. Where you see Cybatrons is not a banner. The banner didn't show up. It's a piece of the website where we have Revive set up, and where all the ads are served from to the other websites. Did we miss something in the settings somewhere? Is this a glitch? I won't be freaking if it takes a bit to get back to me. We're all unpaid volunteers for the sites we host too. :) Thank you for any help with this issue. It's much appreciated. :)
×