Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3.0.2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Using and Managing Revive Adserver
    • Documentation
    • Using Revive Adserver
    • Managing Revive Adserver
    • Bugs
  • Advanced Topics
    • Performance, Scalability, and Reliability
    • For Developers
  • Revive Adserver Community
    • Revive Adserver Project News and Announcements
    • Feature Requests
    • Plugins
    • Requests for Consulting
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL

Found 5 results

  1. Hello one more time. Finally, I've solved the task of upgrading of my adserver. But there were some strange behaviour: after running the upgrade wizard on step 2 of "Performing the Upgrade" section this article http://www.revive-adserver.com/support/upgrading/ I saw this message: But this is very strange, because I got 2.8.10 and I should see some upgrade steps like in article. My actions were: 1) Backups. 2) Unpack revive-adserver-3.0.2.tar.gz and rename it to "ox_new" (2.8.10 is in "ox" directory). 3) Make new db and user for it. 4) Fill new db with backup of old one (2.8.10). My tables got prefixes "ox_". 5) Copy config file from 2.8.10 to 3.0.2 Changed db information in it (user, pass, db name). In other attempt I've also changed the [webpath] section (admin, delivery, deliverySSL) because after running the upgrade I was redirected to old "ox" folder. 6) Run url with .../ox_new in the end and see the message I've write above. Without any mistakes or stranges. Is this behaviour weird or normal? In the admin panel of upgraded adserver I see all my zones and banners, but there are no new stat for about 3 hours after the upgrade? How I could detect if my new server is broken?
  2. Hi there, I'm new to revive adserver and was ready to get right into learning it but it seems that there happens to be no styling for any of the pages. I followed the installation steps and logged into the admin area where I see plain text with hyperlinks in a bullet point stlye list, it's very workable with. It's the latest stable version 3.0.2, any help on this is much appreciated.
  3. After I upgraded to 3.0.2 I don't see any of my ads displayed on my website and when I try to access the admin interface I am told that there is a redirect loop. Thank god I kept the old version (which is now running again), but how can I get rid of this redirect loop and start displaying ads with 3.0.2?
  4. I cannt get it working. I followed [1] but the process stop in plugins. Install.log files reports "Plugin: openX3rdPartyServers - Unable to locate file: ....../extensions/3rdPartyServers/ox3rdPartyServers/adtech.class.php. Ideas? [1] http://www.revive-adserver.com/support/upgrading/
  5. Hello. I'm trying to upgrade adserver from Openx 2.8 to Revive 3.0.2 On this page http://www.revive-adserver.com/support/upgrading/ I've read: But when I've untared (or unzip) revive-adserver-3.0.2.zip or revive-adserver-3.0.2.tar.gz - there are no dummy conf file. In Openx it was var/default.conf.php I found similar file etc/dist.conf.php Can I use it? Are documentation wrong?
×
×
  • Create New...