Jump to content

Ian vM

Moderators
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ian vM

  1. which operating system do you run? which PHP version? this is not an easy out of the box answer 🙂
  2. Seems there are PHP modules missing. You or your hosting provider needs to install them.
  3. It's probably on the server side. Maybe mod_security or so.
  4. Hi Jose! Nice find! https://github.com/revive-adserver/revive-adserver/issues/1307 cheers, Ian
  5. https://forum.revive-adserver.com/topic/517-how-to-display-ads-to-desktop-users-only/
  6. usually doesn't happen. but the best is to ask your partner(s).
  7. Nobody will be able to help you with the amount of information you've provided.
  8. https://www.revive-adserver.com/support/requirements/
  9. Maybe your hostname is blacklisted? Hard to tell ... on first sight i don't see you serving malware either.
  10. Hi Marcus, As you can read on https://www.revive-adserver.com/support/requirements/ MySQL V8 isn't fully supported yet. Glad to see you back nevertheless 🙂 cheers, Ian
  11. Hi Trinopoty, Thanks for your inquiry! Can we contact you about this on the e-mail address you've provided during registration on this forum? best, Ian
  12. Yes it can be used for video advertising
  13. There have been many bugfixes and open redirect vulnerabilities fixed. So possibly bots are not using your Revive Installation for open redirects anymore. Please read trough the release notes when you update your environment 🙂 it's all listed in there
  14. https://www.revive-adserver.com/support/requirements/
  15. yes. and all information you need, is in the first reply i've sent you.
  16. Yes; exactly. That's why I told you that the conversation tracking setting is enabled. So it supports conversion tracking... You can't see the option, but it's enabled.
  17. you can't get admin access on Revive Adserver Hosted. if thats what you want, you need to install your own instance on a server
  18. That's because you are not an admin user. but I can assure you that that setting is enabled; exactly like in the screenshots you've sent
×
×
  • Create New...