Jump to content

nosde12

Approved members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nosde12


  1. Okay Thank you! I wasnt able to upload the plugin manually as there is already an existing plugin with the name. I tried deleting it but for some reason it cannot be deleted. I did re install the revive adserver and got a failed status while installing the plugins. What could be the error to this? should I edit the permission of the folders involve? if so, what are those? Thank you so much!


  2. Hi!

     

    I was having issues with my adserver so I have decided to reinstall it. During the installation process. I had most of my plugins failed. Why is it happening? I did the same exact thing as I installation process as before. Can anyone help me? Thanks a lot!

     

    I received this error on step 4: InstallNonBlockingErrors

     

    Thanks Everyone!

     


  3. Good day! 

     

    Im all new to this and I need help. I noticed while installing the adserver, I got a "Failed" plugin install. Some plugins were fine but 1 or 2 failed but I am able to access my dashboard. While clicking the Inventory Tab I got this error

     

    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/adserver/public_html/revive/plugins/bannerTypeHtml/vastInlineBannerTypeHtml/common.php' (include_path='/home/adserver/public_html/revive/lib/pear:/home/adserver/public_html/revive/lib:.:/opt/php54/lib/php') in /home/adserver/public_html/revive/www/admin/plugins/videoReport/stats-api.php on line 2

     

     

    How can I fix this? Please help. Thanks!

     

     

×
×
  • Create New...