Jump to content

dalibor

Approved members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi dear friends, I have a wamp server on my localhost. Also I have one wordpress site working here for development and testing purposes. I have succesfully installed there the latest version of Revive adserver (http://localhost/adserver), I dont use SSL. So I prepared some campaign (Contact, Never expires) and simple banner and zone, publisher has url: http://localhost/mysitename and everything seems to be ok, dont see any problems here. When I try to access banner through code (javascript or iframe) but nothing happens. I have tried call it from wordpress site using plugin HTML Javascript Adder but no luck with Revive code. I have tried different code which worked for me in this plugin <script language="javascript" src="http://track.adform.net/adfscript/?bn=43547;click=%c"></script> <noscript> <a href="%chttp://track.adform.net/c/?bn=43547;c=0" target="_blank"> <img src="http://track.adform.net/adfserve/?bn=43547;srctype=4;ord=%n" border="0" width="468" height="60" alt=""> </a> </noscript> I have also tried to call it outside of wordpress by writing simple html page with given code(s), but no luck. Revive Iframe code <!--/* Revive Adserver iFrame Tag v3.0.5 */--> <iframe id='a7b366e3' name='a7b366e3' src='http://localhost/adserver/www/delivery/afr.php?zoneid=2&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' frameborder='0' scrolling='no' width='300' height='250'><a href='http://localhost/adserver/www/delivery/ck.php?n=a1a5cd51&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://localhost/adserver/www/delivery/avw.php?zoneid=2&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=a1a5cd51' border='0' alt='' /></a></iframe> Revive Javascript code <!--/* Revive Adserver Javascript Tag v3.0.5 */--> <script type='text/javascript'><!--//<![CDATA[ var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https://localhost/adserver/www/delivery/ajs.php':'http://localhost/adserver/www/delivery/ajs.php'); var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999); if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ','; document.write ("<scr"+"ipt type='text/javascript' src='"+m3_u); document.write ("?zoneid=2"); document.write ('&amp;cb=' + m3_r); if (document.MAX_used != ',') document.write ("&amp;exclude=" + document.MAX_used); document.write (document.charset ? '&amp;charset='+document.charset : (document.characterSet ? '&amp;charset='+document.characterSet : '')); document.write ("&amp;loc=" + escape(window.location)); if (document.referrer) document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referrer)); if (document.context) document.write ("&context=" + escape(document.context)); if (document.mmm_fo) document.write ("&amp;mmm_fo=1"); document.write ("'><\/scr"+"ipt>"); //]]>--></script><noscript><a href='http://localhost/adserver/www/delivery/ck.php?n=a9d537e8&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://localhost/adserver/www/delivery/avw.php?zoneid=2&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=a9d537e8' border='0' alt='' /></a></noscript> I have tried to wait some time, restarted server few times..nothing changed. Could be there some problem with localhost installation? Can someone help me find solution? Sincerely Dalibor
×
×
  • Create New...